Овен Арканата Звезда“ обещава на Овена положителен старт на седмицата. С тази

...
Овен
Арканата Звезда“ обещава на Овена положителен старт на седмицата. С тази
Коментари Харесай

Таропрогнозата за седмицата от 27 септември до 3 октомври 2021 г.

Овен
Арканата „ Звезда “ дава обещание на Овена позитивен старт на седмицата. С тази карта, с цел да постигнете триумф, е значимо да следвате определения път и да не бързате, с цел да не пропуснете обилни дреболии, от които ще се оформят по -нататъшни победи.

Овенът ще би трябвало да затвори вратите на предишното, с цел да стартира нов стадий, изпълнен с нови победи. Арканата посочва  подхода на позитивните промени , които не би трябвало да се изоставят, като се придържат към остарели хрумвания.

Телец
Картата „ Луна “ приканва Телеца да не губи зоркост. В началото на седмицата могат да зародят подозрения, които би трябвало да бъдат преодолени. Картата приканва да не се има вяра на клюки, с цел да се изключат проблеми.

 Телецът ще може да се освободи от проблеми, ако има вяра в себе си и върви към задачата си, само че в това време няма да прибързва с нещата.

 Според тази Аркана в края на седмицата по пътя им ще се появят изкушения, на които би трябвало да се устои. Телецът би трябвало да бъде убеден и да избере пътя към светлината.

Близнаци

Картата „ Звезда “ споделя на Близнаци, че няма проблеми, което значи, че можете умерено да се включите в планувани действия и да вървите към задачата си. Според тази карта Близнаците ще почувстват поддръжка от горната страна и ще могат да привлекат помощта на ангел пазител .

Картата  дава обещание на Близнаците триумфа на справедливостта, само че за това те би трябвало да работят почтено. Отговорността и мъдрите решения ще доведат до нови триумфи, както и ще оказват помощ за спечелването на добра известност.

Рак

Арканата „ Луна “ приканва Раците да се борят със подозрения и тревожност , което ще затрудни привличането на позитивни събития. В началото на седмицата е значимо да се откажете от мислите, които се забавят и пречат на вземането на верни решения.

Картата говори за нови благоприятни условия и Раците ще могат да напредват в бизнес среда, в случай че се вслушат в гласа на разсъдъка и умно ръководят личната си орис, без да разчитат на спекулации и клюки.

Лъв

Арканата „ Глупак “ предизвестява Лъв, че недомислените дейности, осъществени при започване на седмицата, ще бъдат пагубни. Картата приканва Лъва към мъдрост и внимание, с цел да не пропусне значими моменти и да не се спъне.

Лъвът ще би трябвало да откри причина да се оправи с компликациите допустимо най -скоро и да продължи пътя към триумфа.

Благодарение на интуицията ще можете да избегнете неточности и да сте на вярното място в точния момент. Арканата демонстрира сполучливо разрешаване на проблеми, в случай че не бързате.

Дева

Девите при започване на седмицата с картата „ Магьосник “ би трябвало да бъдат дейни, с цел да излязат от сянката на съперниците и да не пропуснат шанса им да привлекат триумф. В същото време е значимо да внимавате, с цел да не надценявате мощните си страни и да не отидете в задънена улица.

Арканата показва нови благоприятни условия, което значи, че след празнуване на триумфа Девите ще могат да покоряват нови върхове.

 Съветът на картата е да не се пробва да въздейства на събитията и да разчита на ориста. В същото време Девите не би трябвало да губят бдителността си, с цел да не пропуснат щастливите знаци на съдбата .

Везни

С картата „ Йерофант “ Везните ще могат да се учат от опита на мъдри ментори и да ползват добитите познания на процедура. Арканата показва нуждата да се даде приоритет, с цел да приключи работата в точния момент и да получи почтена премия.

Арканата описва обстановка, в която Везните могат да се заблудят, в случай че са небрежни по отношение на протичащото се в живота. Съветът на картата е да не губите зоркост, с цел да изключите неточности.

Скорпион

Картата „ Колесницата “ предизвиква Скорпионите да бъдат упорити и усърдни, за да преодолеят краткотрайните трудности . Арканата показва опцията за разрешаване на компликации, в това число финансови, в случай че предприемете виновен метод за решение на проблеми и бъдете виновни.

Животът на Скорпионите претърпява промяна и няма смисъл да се съпротивлявате на това. Старото постоянно се заменя с новото и е пристигнал моментът да се доверим на ориста, приемайки нейните блага.

Стрелец

Арканата „ Светът “ дава обещание на Стрелеца нови триумфи и победи.

С тази карта пътят е определен вярно и е значимо да вървите по него с достолепие, да вземате мъдри решения и да подавате ръка за помощ на тези, които се нуждаят от поддръжка.

Оформлението предупреждава, че недомислените дейности ще доведат Стрелец до срив на проектите. С тази Аркана човек не би трябвало да губи зоркост, даже в случай че нещата напредват без проблеми.

Козирог

С картата „ Висша жрица “ Козирозите не могат да разчитат на случайността. В началото на седмицата могат да зародят подозрения, които не могат да бъдат подценени: бдителността и доверието в интуицията ще ви оказват помощ да намерите верния път към нови победи.

 Козирозите би трябвало да спрат за известно време, с цел да преценяват протичащото се, да помислят за по -нататъшни стъпки и да дефинират цели. Тази тактичност ще помогне да се избегнат досадни гафове на ръба на успеха.

Победата ще бъде лесна, в случай че бъдете деликатни и  останете в естетика със себе си и външния свят. Активността и отговорността ще ви оказват помощ бързо да постигнете задачата си.

Водолей

Според картата „ Умереност “, Водолеят не би трябвало да стартира седмицата с напън. Събитията ще се развиват постепенно и Водолеите ще могат да оценят протичащото се, да вземат верните решения без бързане и елементарно да реализират това, което е било в проектите.

Арканата демонстрира неизбежните промени, когато Водолеят ще бъде на прага на нови събития. С тази карта би трябвало да вземате самостоятелни решения, разчитайки единствено на себе си.

Риби

В началото на седмицата Рибите с картата „ Дяволът “ би трябвало да бъдат бдителни. Тя демонстрира опити за машинация или самозаблуда, които ще се намесят, което значи, че Рибите би трябвало да останат бдителни.

Рибите ще получат поддръжка от мъдри ментори, което значи, че ще могат да преодолеят компликациите без никакви проблеми. Съветът на Арканата е да се даде приоритет, с цел да се свършат нещата в точния момент.

Картата показва, че Рибите ще могат да поемат контрола над ориста в свои ръце, в случай че престанат да се изтезават от съмнения и не се опасяват да поемат отговорност в свои ръце.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР